Portal instructies

Uw producten snel en gemakkelijk beoordelen

Wij hebben GEEN onmogelijkheden op het gebied van Draai- en Freeswerk

Geïnspireerd door ons netwerk. Prijs kwaliteit verhouding. Door de mogelijkheden van IOT, Portals, Uploaden van STP-files, hebben wij een volledig geautomatiseerde offerte portal ontwikkeld.In samenwerking met inmiddels meer dan 50 toeleveranciers hebben wij de volledige vrijheid gekregen onze klanten te bedienen zoals zij bedient willen worden.

Online portal

Een eenvoudige instructievideo

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea

Bekijk video

Aanleverspecificaties

Wij vragen onze klanten om werktekeningen van de bestelde onderdelen. Deze werktekeningen dienen te worden aangeleverd met toleranties en informatie over andere technische wensen.

 • Het is van belang dat de werktekeningen specifiek zijn:
  Zorg ervoor dat de werktekening zo specifiek mogelijk is en alle belangrijke afmetingen, toleranties en andere specificaties bevat welk voor onze specialisten belangrijk zijn om te weten.
 • Gebruik de juiste formaten:
  Gebruik de juiste formaten en normen voor het opstellen van de werktekening, en technische tekeningen volgens ISO-normen.
 • Voeg toleranties toe:
  Zorg ervoor dat de tekeningen de juiste toleranties bevatten voor de verschillende onderdelen van het product, zodat deze aan de specificaties kunnen voldoen.
 • Maak gebruik van notaties:
  Gebruik duidelijke notaties en symbolen om toleranties en wensen aan te geven, zodat deze begrijpelijk zijn voor de specialist die uw product zal maken.
 • Maak gebruik van verklaringen:
  Voeg verklaringen toe aan de tekeningen om aanvullende informatie en wensen aan te geven, zoals specifieke oppervlaktebehandelingen of speciale materialen.
 • Controleer de tekeningen:
  Voordat de tekeningen worden aangeleverd, is het belangrijk om deze zorgvuldig te controleren om te zorgen dat ze aan alle specificaties en wensen voldoen.

Het aanleveren van een duidelijke en nauwkeurige werktekening met toleranties en wensen is cruciaal voor het verzekeren van een soepele productie en het verkrijgen van een product dat aan uw verwachtingen.

Handmatige aanvraag

Overige zaken te verwerken zijn:

Product volstaat niet.
Wij leveren uw onderdelen volgens onze productie specificatie volgens SO 2768 Medium (m).
Indien een onderdeel niet volstaat aan uw wensen of aan onze productie specificatie, meld dit dan binnen 4-werkdagen na ontvangst bij ons via de melding button in het venster van uw bestelling. Ons team helpt u hierna veder binnen  Na deze 4-werkdagen vervalt de button en zullen de producten als naar juistheid geleverd worden beschouwd.

Uitgestelde levertijd / vertraging.
Indien onze verwachte levertijd van uw bestelling wijzigt, dan zullen wij u direct na kennisneming hiervan informeren via een automatisch geregenereerde mail vanuit onze portal.

Meetrapportage / kwaliteitscontrole.
Wij zijn in de gelegenheid uw producten te leveren met meetrapport, dit rapport kunt u aanvragen bij bestelling. De kosten van een meetrapport zijn additioneel €95.- en kunt u in overleg met onze service desk afstemmen. Denk hierbij aan welke maten er specifiek gemeten dienen te worden of extra aandacht nodig hebben. Let op, indien u een meetrapport wenst dient u 5 werkdagen bij uw bestelling op te tellen.

Materiaal certificatie.
Indien gewenst is het mogelijk om materiaalcertificaten te ontvangen. Wij zijn in de gelegenheid u onze materiaalcertificaten met uw product mee te leveren. Dit rapport kunt u aanvragen en in overleg met onze service desk afstemmen.

De kosten van een materiaalcertificaat zijn additioneel €95
Desgewenst bieden wij ook materiaal scans aan. Het uitvoeren van een materiaal scan doen wij op een gereed product.  
De kosten van een materiaal scan zijn additioneel €235.-

Let op, indien u een materiaal scan wenst dient u 5 werkdagen bij uw bestelling op te tellen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.