FAQ

Veelgestelde Vragen

FAQ

Wat zijn de openingstijden van 247Verspanen?

24/7, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan onze machines en portal tot uw beschikking. Wij zijn per mail en per chat snel bereikbaar op werkdagen 8.30 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden wordt er gewerkt aan uw orders en vernieuwingen binnen onze online omgeving.

Via de knop ‘online portal’ op onze website bereikt u onze online omgeving en krijgt u toegang tot het intelligente gedeelte achter 247Verspanen.

Wij werken uitsluitend met .STP files en ter volledigheid technische tekeningen in .PDF formaat bijgevoegd.

Met de grootste zorg behandelen wij uw bestanden, deze worden uitsluitend anoniem gedeeld met onze technische partners. In de privacyverklaring op onze website vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Zodra u uw .STP files heeft ingeladen in onze portal wordt er een instant prijs gecalculeerd naar uw wensen. Al uw gemaakte offertes vind u terug onder het kopje ‘mijn offertes’.

Indien u een materiaal wilt laten frezen welk wij niet in onze portal hebben opgenomen, dien dan een handmatige aanvraag in. Wij hebben diverse portals op de achtergrond draaien waarin jouw materiaal voor kan komen. Of neem contact op met onze servicedesk.

Al onze producten worden speciaal voor u geproduceerd en kunnen dus niet retour gestuurd worden. Indien een product toch niet voldoet aan uw verwachtingen zullen we gezamenlijk kijken naar de oorzaak hiervan en u een passende oplossing bieden. Neem hiervoor binnen 4-dagen na ontvangst contact op met onze servicedesk.

De mogelijkheid tot annuleren is afhankelijk van de status van uw opdracht, neem zeer spoedig na bestelling contact met onze servicedesk op, zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken. In de portal kunt u de opdracht zelf niet annuleren.

Nee, dit is (nog) niet mogelijk, in verband met de grote hoeveelheid pakketten welke wij dagelijks verwerken is het moeilijk om korte wachttijden te realiseren bij ons logistiek centrum. Wij verzenden via een gerenommeerde partij over-night, het duurt dus nooit lang voordat jouw pakket binnen komt.

Geen antwoord op uw vraag gevonden? Neem hier gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel
Geen titel

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.